Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

AMΠΟΥΤΖΑ.-- Συνολικά πρόστιμα ύψους 235.000.000 δολαρίων στις αεροπορικές εταιρείες «Μπρίτις Εργουεϊς» και «Βίρτζιν Ατλάντικ» για μη προσήκουσες εμπορικές πρακτικές που είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των αεροπορικών εισιτηρίων από το 2004.

ΤΟΚΙΟ.-- Απαγορεύτηκαν χτες οι αποστολές ρυζιού από περιοχή της βορειοανατολικής Ιαπωνίας καθώς βρέθηκαν μολυσμένες με ραδιενέργεια.

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ.-- Η μαλαισιανή αστυνομία συνέλαβε 13 άνδρες επειδή σχεδίαζαν στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Βόρνεο που θα μπορούσαν να απειλήσουν την εθνική ασφάλεια.

ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ.-- Ερευνες για την πιθανότητα τηλεφωνικής ή άλλης υποκλοπής συνομιλίας του Νεοζηλανδού πρωθυπουργού Τζον Κι από δημοσιογράφους εννιά μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε χτες η αστυνομία έπειτα από πληροφορίες που φέρουν τον πρωθυπουργό να κάνει ανάρμοστα σχόλια για τους υποστηριχτές αντίπαλου πολιτικού κόμματος και να προτείνει αλλαγή στην ηγεσία του.

ΧΑΡΤΟΥΜ.-- Ο Κινέζος υπουργός Αμυνας Λιάνγκ Γκουανγκλί υποστήριξε την ανάπτυξη στρατιωτικής συνεργασίας με το Σουδάν χαρακτηρίζοντάς το «σημαντικό τμήμα των διμερών σχέσεων» μετά τη χτεσινή συνάντησή του με το Σουδανό ομόλογό του Αμπντέλ Ραχίμ Μοχάμεντ Χουσεΐν στο Πεκίνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ