Σάββατο 19 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Κράτος και παρακρατικοί μηχανισμοί με μοιρασμένους ρόλους

Ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο μετά τη διαδήλωση της Πέμπτης

Με αφορμή τα στημένα «επεισόδια», που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομίας και έδωσαν το τυπικό άλλοθι για την είσοδο των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

«Κράτος και παρακρατικοί μηχανισμοί στο στόχαστρο έχουν τα λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις. Χέρι χέρι δουλεύουν με μοιρασμένους ρόλους και στόχο να τρομοκρατήσουν το λαό, να τον βάλουν στο γύψο.

Η απάντηση δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα με τη χτεσινή μαζική περιφρουρημένη, λαϊκή διαδήλωση για το Πολυτεχνείο, την μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων. Αυτό φοβίζει το μαύρο μέτωπο της πλουτοκρατίας, αυτό αχρηστεύει κάθε προβοκατόρικη δράση απέναντι στο λαό.

Ο λαός τώρα μαζικά, αποφασιστικά να πολλαπλασιάσει τη δύναμή του, μαζί με τις ταξικές δυνάμεις, το ΜΑΣ στα πανεπιστήμια, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να ανατραπεί η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, για να αναχαιτιστούν τα αντιλαϊκά σχέδια, για λαϊκή εξουσία και οικονομία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ