Τρίτη 29 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Δωρεάν άθληση για το Λαό»

Το χαράτσι που επιβάλλει η διοίκηση του ΟΑΚΑ και επί της ουσίας στερεί το δικαίωμα των εργαζομένων και της λαϊκής οικόγενειας στην δωρεάν άθληση, ήταν το αντικείμενο της Ερώτησης που κατέθεσαν χθες προς τον υπουργό Πολιτισμού οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη. Στην Ερώτησή τους οι βουλευτές αναφέρουν τα εξής:

«Σύμφωνα με καταγγελίες, η διεύθυνση του ΟΑΚΑ αποφάσισε να επιβάλει το ποσό των 85 ευρώ για ομαδικές συνδρομές και μέλη συλλόγων που χρησιμοποιούν το Κ2 βοηθητικό στάδιο του ΟΑΚΑ. Η είσοδος θα επιτρέπετε μόνο στους κατόχους ατομικής κάρτας μέλους!

Η απόφαση αυτή υλοποιεί την κατεύθυνση που έχει το υπουργείο για τα ΕΑΚ (Εθνικά Αθλητικά Κέντρα) της χώρας και αφορά την αποδέσμευση του κράτους από την ευθύνη και την υποχρέωση της συντήρησης και της λειτουργίας τους.

Οι Διοικήσεις των κέντρων αυτών καλούνται να βρουν τρόπους μέσω της επιχειρηματικής δράσης και της ανταποδοτικότητας προκειμένου να βρουν έσοδα για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Το κόστος καλείται να το πληρώσει η λαϊκή οικογένεια. Την ίδια ώρα παραχωρούνται υποδομές και εγκαταστάσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε ΠΑΕ, ΚΑΕ για αξιοποίηση αφήνοντας πίσω τους τεράστια χρέη.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός πώς θα αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση ώστε να υπάρχει δωρεάν πρόσβαση και χρήση από το λαό και τη νεολαία της περιοχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ