Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Κρίσιμο σταυροδρόμι

Σε διαφορετικές αποστολές και έχοντας διαφορετικούς στόχους βρίσκει η 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που κοντράρονται με ΚΚ Ζάγκρεμπ στο ΟΑΚΑ (ΣΗΜΕΡΑ 22.00 ΝΕΤ ) και Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία (Αύριο NOVA 3).

Oι «πράσινοι» μετά την αγχωτική νίκη επί της Μπάμπεργκ την προηγούμενη αγωνιστική και την ήττα - έκπληξη που ακολούθησε από την Καβάλα για το πρωτάθλημα, θέλουν σήμερα την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και φυσικά τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο της πρόκρισης, αλλά θα τους διατηρήσει και ζωντανούς στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης (και γενικότερων αλλαγών στην ομάδα το καλοκαίρι) χαρακτήρισε την Ζάγκρεμπ διαφορετική ομάδα από αυτή του πρώτου γύρο.

Με στόχο τη νίκη ή τουλάχιστον τη διαφορά με την οποία είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα (81-74) ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Τουρκία δίνοντας ακόμα μια μάχη για μια θέση πρόκρισης σε έναν όμιλο όπου τα πάντα παραμένουν ρευστά (με τέσσερις ομάδες να ισοβαθμούν με τον ίδιο συντελεστή νίκες - ήττες 3-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ