Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Επιτροπών Ειρήνης
  • Την ετήσια συνεστίασή της πραγματοποιεί η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή, 11 Δεκέμβρη, στις 12.30 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης «ΤΖΑΝΗΣ», στο δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη (λεωφορείο 66, στάση «Αστυνομία»).
  • Η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ) διοργανώνει και φέτος για την περίοδο των γιορτών το «Παζάρι της Ειρήνης». Με ποικιλία όμορφων δώρων, σε προσιτές τιμές, περιμένει τους φίλους της ειρήνης στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ, Θεμιστοκλέους 56, 1ος όροφος. Τα εγκαίνια του «Παζαριού» θα γίνουν την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή το πρωί 9-2 και το απόγευμα 6-8 και ως τις 5 Γενάρη 2012.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης και ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγ. Παρασκευής πραγματοποιούν το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ. τα εγκαίνια των νέων τους γραφείων που βρίσκονται στην οδό Μεσογείων 403.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκέμβρη στις 11.30 π.μ. εκδήλωση με θέμα «Η κρίση, οι εξελίξεις στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο και τα καθήκοντα του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος». Η εκδήλωση θα γίνει στο μεζεδοπωλείο «Λαϊκό Στέκι» (πλατεία Πλυτά 1, Γούβα).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ