Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ «Ο ΒΥΡΩΝ»
Αμεση απάντηση για την απόλυση

Αμεση απάντηση, με κινητοποίηση έξω απ' το σχολείο «Ελληνογερμανική Αγωγή» διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων», για την απόλυση του συνδικαλιστή δασκάλου, Νίκου Βουρδουμπά, που σύμφωνα με το σύλλογο έγινε χωρίς καμία απολύτως εξήγηση και χωρίς να υπάρχει καμία προειδοποίηση. Ο σύλλογος κατήγγειλε ότι η απόλυση δεν είναι τυχαία, καθώς έγινε έξι μέρες μετά την απεργία της 1ης Δεκέμβρη, όπου ο συνδικαλιστής συμμετείχε στην απεργία με τα μπλοκ του ΠΑΜΕ και μια μέρα μετά από τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του με το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης» για τις εκλογές του σωματείου.

Εκπρόσωποι του «Βύρωνα» συναντήθηκαν με τον σχολάρχη, ο οποίος δεν έδωσε εξηγήσεις για την απόλυση και το σωματείο απάντησε πως θα επανέλθει με μαζική κινητοποίηση.

  • Η «Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση», το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, απευθύνει κάλεσμα στήριξης στους εργαζόμενους της ιδιωτικής εκπαίδευσης, στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων». Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την Κυριακή 11 Δεκέμβρη από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ., τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., την Κυριακή 18 Δεκέμβρη από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ