Τρίτη 11 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Κόκκινη προέλαση

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ ανδρών και ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του από την κορυφή. Αυτή τη φορά το... θύμα ήταν η ΑΕΚ και με 3-0 σετ, σε λιγότερο από μία ώρα, παρέμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και διατήρησε το αήττητο με απώλειες μόνο 4 σετ. Καλύτερος «ερυθρόλευκος» ήταν ο Ντράγκοβιτς, ενώ από την «Ενωση» ο Φιλίποφ.

Εύκολο απόγευμα πέρασε και η Ορεστιάδα που νίκησε τον Ιωνικό Νίκαιας με 3-0. Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν χωρίς τους ξένους τους, δε συνάντησαν πρόβλημα από τους Αθηναίους που φάνηκαν αδύνατοι στην άμυνα. Από την Ορεστιάδα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 22 β., ξεχώρισαν οι Μπάεφ και Παπάζογλου, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Μουσένκο.

Συνέχεια στις νίκες και για τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα, Πανελλήνιο, που επικράτησε της Φιλίας με 3-0. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν άφηνε περιθώρια σε εκπλήξεις και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν εύκολα τη νίκη. Ο Σκόριτς και Λάππας ήταν οι καλύτεροι από τον Πανελλήνιο, ενώ από τη Φιλία ξεχώρισε ο Φλέσσας.

Μεγάλη νίκη πέτυχε στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής που επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού. Η ομάδα της συμπρωτεύουσας πέτυχε την πολυπόθητη νίκη που την έφερε στους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας με 21 β. Από την άλλη ο Αρης δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τον ουραγό Κτησιφώντα με 3-0 και πήρε μια βαθμολογική ανάσα από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την ΕΑ Πατρών με 3-1 που παρουσιάστηκε αποφασισμένη για τη νίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ