Τρίτη 11 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΣΑΠΟΡΤΑ
Πρώτο βήμα πρόκρισης

Στη μάχη του Κυπέλλου Σαπόρτα ρίχνονται σήμερα οι δυο εκπρόσωποί μας ΑΕΚ και Ηρακλής, που κάνουν την πρεμιέρα στους αγώνες για τη φάση των «32». Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πολζέλα από τη Σλοβενία και ο Ηρακλής στη Σουηδία τη Νόρκεπιγκ σε διπλούς αγώνες νοκ άουτ. Στόχος φυσικά και των δυο ελληνικών ομάδων είναι να καθαρίσουν από σήμερα την υπόθεση «πρόκριση», καθώς οι ομάδες σίγουρα θεωρούνται κατώτερης δυναμικότητας από τους δυο εκπροσώπους μας.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς συνέστησε στους παίκτες του να δείξουν προσοχή, καθώς οι Σλοβένοι μπορεί σίγουρα να μην είναι μεγαθήριο, αλλά παραμένουν μια επικίνδυνη ομάδα που αρέσκεται στους γρήγορους ρυθμούς. Αυτό θα προσπαθήσει να σταματήσει ο Σέρβος τεχνικός σήμερα, γι' αυτό επισήμανε στους παίκτες του να μην παρασυρθούν από το παιχνίδι των αντιπάλων τους.

Στον Ηρακλή τη νίκη επί του Αρη επισκίασε η απόφαση του Μπακ Τζόνσον να αγνοήσει τις εντολές της διοίκησης και να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ όπου γέννησε η γυναίκα του. Στον «γηραιό» τον περιμένουν για την καμπάνα, αλλά αυτό που προέχει είναι η καλή εμφάνιση κόντρα στους Σουηδούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ