Παρασκευή 13 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Στρουθοκαμηλισμός» από τους παράγοντες

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τους παράγοντες του βόλεϊ που απ' ό,τι φαίνεται για μια ακόμη φορά μένουν μακριά από την ουσία των πραγμάτων και αρνούνται να δουν την πραγματική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο του αθλήματος. Εικόνα που κάποιοι εξ αυτών δημιούργησαν και δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά το αποτέλεσμα της εμπορευματοποίησης του αθλήματος και του ακατάπαυστου κυνηγιού κέρδους. Αυτό προκύπτει από τη χτεσινή απάντηση που έδωσε η Λίγκα των ομάδων (ΕΣΑΠ) στην επιστολή που έλαβε από το Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αμειβόμενων Αθλητών (EUAthletes) Γουόλτερ Πάλμερ με αφορμή την παραπομπή σε απολογία του παίκτη του Παναθηναϊκού Στάθη Ντονά. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντονάς, μέσω βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο είχε μιλήσει για τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι αθλητές (απλήρωτοι επί μήνες στους περισσότερους συλλόγους). Η ΕΣΑΠ τον παρέπεμψε σε απολογία και χτες η Λίγκα των ομάδων δικαιολόγησε την απόφασή της στην επιστολή - απάντηση που έστειλε ο Σύνδεσμος των Ευρωπαίων Αθλητών (μέλος του οποίου είναι και ο ΠΑΣΑΠ).

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ αποφάσισε ομόφωνα να παραπέμψει τον αθλητή Στάθη Ντονά, διότι ο συγκεκριμένος αθλητής, πέραν του ότι ένα προσωπικό του θέμα με το σωματείο του, το γενίκευσε θεωρώντας όλα τα σωματεία αφερέγγυα, όλους τους παράγοντες ανίκανους κ.ο.κ., δυσφήμισε τον φορέα μας και γενικά αμφισβήτησε στο σύνολο την προσπάθεια που διενεργούμε με σκοπό και την προώθηση των συμφερόντων των αθλητών, οι οποίοι είναι ένας κρίκος της αλυσίδας του Πρωταθλήματός μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή της ΕΣΑΠ.

  • Στην Πυλαία ανοίγει σήμερα η αυλαία του Β` γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών με την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ - ΕΑΠ (19.00 nova) για την 12η αγωνιστική το κυρίως πιάτο της οποίας θα διεξαχθεί αύριο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ