Σάββατο 14 Γενάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Αγωνιστική με παγίδες

H επικίνδυνη έξοδος του εκ των πρωτοπόρων Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Αρη αποτελεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής χωρίς όμως να σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στερούνται ενδιαφέρον.

Οι «πράσινοι» σε μια έδρα και με ένα αντίπαλο που παραδοσιακά τους δυσκολεύει τη ζωή θέλουν να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο στην πορεία τους στο πρωτάθλημα αλλά και να πάρουν μια ψυχολογική ένεση ενόψει των υποχρεώσεων για το ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα που αρχίζει την ερχόμενη βδομάδα. Από την άλλη, ο Αρης τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι σε αγωνιστική άνοδο, κάτι που τον έφερε εντός της πρώτης εξάδας του πρωταθλήματος. Πρώτος στόχος των κιτρίνων είναι να εδραιώσουν την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα αλλά και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Στο ΣΕΦ μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Ηλυσιακό που κινδύνεψε με εντός έδρας ήττα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ θέλοντας να αποδείξει ότι ο αγώνας της Τετάρτης ήταν κακή παρένθεση. Αλλωστε, ενόψει και των υποχρεώσεων για την Ευρωλίγκα ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα βαρύνει αρκετά το κλίμα στην ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Στην αντίπερα όχθη, ο Δικέφαλος ψάχνει να καλύψει το χαμένο έδαφος μέχρι τώρα και να ξεκολλήσει απο τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στα ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής και η αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης, όπου θα κοντραριστούν οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος μέχρις στιγμής Πανιώνιος και Κολοσσός Ρόδου. Ο τέταρτος και ο τρίτος της βαθμολογίας αντίστοιχα θέλουν τη νίκη ώστε να μείνουν εντός της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος.

Με διαφορετικούς στόχους ο καθένας, Ικαρος Καλλιθέας και Ρέθυμνο αγωνίζονται μεταξύ τους με τον πρώτο να θέλει να φύγει απο την ουρά της βαθμολογίας και τους Κρητικούς να καλοβλέπουν μέχρι και την τρίτη θέση (ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα Πανιωνίου - Κολοσσού Ρόδου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου (17.00), Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (17.00 ΝΕΤ), Καβάλα-Ηλυσιακός (17.00), Αρης-Παναθηναϊκός (19.00 ΕΤ3). ΑΥΡΙΟ: ΚΑΟΔ-Περιστέρι (17.00), Ικαρος-Ρέθυμνο (19.00 ΝΕΤ). ΡΕΠΟ: Μαρούσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ