Σάββατο 14 Γενάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ζητάει την ανατροπή

Την ανατροπή των δεδομένων αναζητά την Κυριακή (20.00, ΕΤ-3) η εθνική ομάδα χειροσφαίρισης ανδρών, ώστε να προκριθεί στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2013. Οι «γαλανόλευκοι» είχαν ηττηθεί στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη - για την 3η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου - με 31-29 και καλούνται τώρα (στο κλειστό της Μίκρας) να εξασφαλίσουν μια υπέρ τους διαφορά πλέον των τριών γκολ (ή και δύο αν το τελικό σκορ είναι μικρότερο από της πρώτης αναμέτρησης), ώστε να σφραγίσουν το εισιτήριο.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γ. Κρανάκης, ανέφερε ότι «παραμένουμε το αουτσάιντερ», χαρακτηρίζει τον αγώνα «ακόμα πιο δύσκολο ματς» από αυτόν εκτός έδρας και επισημαίνει ότι «πρέπει εκτός των άλλων να αποβάλλουμε και το άγχος». Θεωρεί, πάντως, όπως και ο δεξιός ίντερ, Δ. Τζιμούρτος, ότι «μπορούμε την πρόκριση».

Στην Α1 κατηγορία των γυναικών, για την 4η αγωνιστική, σήμερα θα αναμετρηθούν: (1ος) Ν. Ιωνία - Παναιτωλικός, Αναγέννηση - Ορμή, (2ος) ΠΑΟΚ - Φίλιππος. Το πρόγραμμα του 2ου γκρουπ ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα Ελπίδες - Μ. Αλέξανδρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ