Παρασκευή 20 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Κορυφώνεται το μαθητικό τουρνουά ενάντια στα ναρκωτικά

Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. η εκδήλωση λήξης του τουρνουά με βραβεύσεις των ομάδων και συναυλία

Με την τελική φάση των αγώνων και μία εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, κλείνει την ερχόμενη Κυριακή 22 Γενάρη το παναττικό τουρνουά ποδοσφαίρου για μαθητές που συνδιοργάνωσαν τα Συντονιστικά Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Πειραιά με σύνθημα «Κλώτσα την μπάλα και όχι τη ζωή σου! Οχι σε όλα τα ναρκωτικά!». Για σχεδόν δύο μήνες, εκατοντάδες μαθητές από την Αθήνα και τον Πειραιά συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν σε όλο το λεκανοπέδιο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συντονιστικών να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στην άθληση, να στείλουν μήνυμα ενάντια στη ναρκωκουλτούρα. Το παναττικό τουρνουά ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Γενάρη, στο γήπεδο 7 επί 7 που βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Περισσού.

Αύριο Σάββατο από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ θα γίνουν οι αγώνες της φάσης των 16.

Την Κυριακή, από τις 9 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι οι αγώνες της φάσης των 8, από τις 12.30 έως τις 2 το μεσημέρι οι ημιτελικοί και στις 5 το απόγευμα ο τελικός.

Η εκδήλωση λήξης την Κυριακή, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα με απονομή βραβείων, συναυλία, χαιρετισμούς από το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

Πρωτοβουλίες από το Συντονιστικό της Πάτρας

«Η επίθεση στα δικαιώματά μας στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή δυναμώνει. Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. έφερε στη Βουλή νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τη χρήση, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών. Σε κάθε σχολείο και τάξη να σημάνει συναγερμός! Μας θέλουν μαστουρωμένους γιατί μας θέλουν υποταγμένους», υπογραμμίζει σε ψήφισμά του το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πάτρας και καλεί «τους γονείς, όλους τους εργαζόμενους να παλέψουν κι αυτοί μαζί μας, να σηκώσουν κεφάλι κατά της αντιλαϊκής πολιτικής που θέλει τα ναρκωτικά σε "σούπερ μάρκετ" και σε τιμές ευκαιρίας για τους νέους. Με τα σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές, τις επιτροπές ανέργων, τους μαζικούς φορείς τους να υψώσουμε τείχος, να διεκδικήσουμε ζωή ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά να θερίζουν τους νέους».

Το Συντονιστικό Πάτρας προχωράει σε συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά το Σάββατο 28/1 στις 7 το απόγευμα, στην Πλ. Γεωργίου και συλλαλητήριο την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ