Σάββατο 21 Γενάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΣΤΙΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δύο μήνες χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό!

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησε χθες το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών

Δυναμική και μαζική κινητοποίηση που ολοκληρώθηκε με κατάληψη του κτιρίου διοίκησης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, απαιτώντας εδώ και τώρα λύση του προβλήματος θέρμανσης που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στις εστίες του ΤΕΙ.

Συγκεκριμένα, μετά το κλείσιμο του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (ΕΙΝ) και τη μεταφορά της ευθύνης της λειτουργίας των Εστιών στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, η κατάσταση στις Εστίες του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έχει γίνει ιδιαίτερα προβληματική. Μάλιστα τους τελευταίους δύο μήνες, οι περισσότεροι από 200 σπουδαστές που ζουν στις εστίες, έχουν μείνει χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό επειδή δεν υπάρχει πετρέλαιο!

Χθες το ΜΑΣ πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από τις Εστίες και στη συνέχεια πορεία μέσα στο κτιριακό συγκρότημα του ΤΕΙ, η οποία κατέληξε έξω από το κτίριο διοίκησης. Αρχικά κανένας εκπρόσωπος της διοίκησης δεν ήταν διαθέσιμος να δεχθεί τους εκπροσώπους του ΜΑΣ. Οταν όμως προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου και των υπηρεσιών του ΤΕΙ, εμφανίσθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ και δεσμεύθηκε ότι τη Δευτέρα το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Το ΜΑΣ καλεί τους σπουδαστές σε αγωνιστική επαγρύπνηση και δυναμική αντίδραση τη Δευτέρα αν δε δοθεί λύση στο πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ