Κυριακή 22 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Γιόγιος)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Γιόγιος)
ΦΩΤ.

Στις 22 Γενάρη 2012 συμπληρώνονται 40 ημέρες από το θάνατο του αδελφού μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ (Γιόγιος). Ο Χριστοδουλίδης Γιώργος αγωνίστηκε, ως μέλος της ΕΔΑ Καλαμαριάς από την ίδρυσή της. Στα χρόνια της δικτατορίας βασανίστηκε, εξορίστηκε και φυλακίστηκε. Με τη μεταπολίτευση συνέχισε τον αγώνα, πάντα πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, για την εκπλήρωση των στόχων του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Ζώρας - Μαρίκα

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΣ που, στις 21.1.2012, συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατό της, η οικογένειά της προσφέρει 100 ευρώ στην ΝΕ Σερρών για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του σ. ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, που στις 22 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 4 χρόνια από το θάνατό του, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κυψέλης και της ΝΟ Βιομηχανίας. Επίσης, προσφέρουν, 20 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα», 15 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 15 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

***

ΦΩΤ.

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας συντρόφου Μιχάλη Γκαλπακιώτη. Ο σ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΛΠΑΚΙΩΤΗΣ γεννήθηκε το 1940 στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου Ιωαννίνων. Από 4 χρόνων έμενε στη Θεσσαλονίκη. Το 1963 βρέθηκε εργάτης στη Γερμανία. Το 1968 οργανώθηκε στο ΚΚΕ και αναπτύσσει πλούσια δράση από τις γραμμές του, όπου εκλέγεται στο Γραφείο της ΚΟ. Ακούραστος για τα δικαιώματα των μεταναστών, εκλέγεται στο ΔΣ της Κοινότητας, αναγνωρίζοντάς του την πρωτοπόρα δράση. Εζησε στο Γκέπινγκεν 45 χρόνια. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα το 2007 συνδέθηκε με το Κόμμα όπου συνέχισε τη δράση του. Ο σ. Μιχάλης πέθανε στις 20 Γενάρη αφήνοντας ακριβή παρακαταθήκη την αγωνιστική του συνέπεια, την κομμουνιστική του δράση, το ήθος και το παράδειγμά του.

ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
Στη μνήμη του η γυναίκα του Περσεφόνη, οι κόρες του Δήμητρα και Γεωργία, καθώς και οι γαμπροί του Θεόδωρος και Στέργιος προσφέρουν μέσω ΚΟ Schwaebisch Gmuend 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, του ΚΚΕ που, ως το τέλος του, έμεινε πιστός.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας παππού ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, εκπαιδευτικού και μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ κέντρου Καλλιθέας.

Τα εγγόνια του Γιάννης και Θωμάς


ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΛΠΑΚΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΛΠΑΚΙΩΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ