Κυριακή 29 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Πετυχημένες συνεχίζουν την πορεία τους

«Μέθοδος Γκρόνχολμ»
«Μέθοδος Γκρόνχολμ»
Το έργο του Τζόρντι Γκαλθεράν «Η μέθοδος Γκρόνχολμ», μετά από την τεράστια επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ανεβαίνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο Θέατρο Τέχνης (Υπόγειο), από τη Δευτέρα 6 του Φλεβάρη και κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Το έργο αναφέρεται στον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο που εφαρμόζουν οι πολυεθνικές εταιρείες για την πρόσληψη των υποψηφίων στελεχών τους.

Ο Καταλανός συγγραφέας Τζόρντι Γκαλθεράν συνδυάζει με μαεστρία το χιούμορ με το δραματικό, το λυπηρό με το γελοίο και με πανέξυπνους διαλόγους μας μεταφέρει στο σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο των πολυεθνικών, στήνει την πλοκή με σασπένς όπου οι θεατές μέσα από απρόβλεπτες ανατροπές κρατούν την ανάσα τους μέχρι το τέλος... που είναι κι αυτό εξίσου απρόβλεπτο. Μετάφραση: Γιώργος Καραμίχος - Μαρία Τσατσαρώνη. Σκηνοθεσία: Διαγόρας Χρονόπουλος. Σκηνικά - κοστούμια: Γιώργος Γαβαλάς. Μουσική σύνθεση: Σταύρος Γασπαράτος. Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος. Παίζουν: Γιώργος Καραμίχος, Πέτρος Λαγούτης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Ο σπαρακτικός μονόλογος «Τζόρνταν» των Ανν Ρέινολντς και Μόιρα Μποφίνι, που μετέφρασε ο Μάριος Πλωρίτης και διασκεύασε ο Νίκος Μαστοράκης, με την Μαρίνα Ασλάνογλου στο ρόλο της τραγικής Σίρλεϊ Τζόουνς, μετά την πετυχημένη της πορεία που σημείωσε πέρσι, φέτος ζωντανεύει από τη Δευτέρα 6 του Φλεβάρη και κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τις 28 του Φλεβάρη, στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης - Κάρολος Κουν (Φρυνίχου 14, Πλάκα). Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης. Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ