Κυριακή 29 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Μουσικές Δευτέρες

Παρατείνονται οι παραστάσεις του Νίκου Ξυδάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφόρος Συγγρού 143 - τηλέφωνο 210.9315.600, κάθε Δευτέρα. Ο Νίκος Ξυδάκης παρουσιάζει μία επιλογή από τα τραγούδια μιας μακριάς πορείας, παλιά και καινούρια. Σε αυτό το πρόγραμμα συνεργάζονται και εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί του το «Τρίφωνο», η Γεωργία Νταγάκη και οι απολαυστικοί Duo Fina, οι δίδυμοι τενόροι και πιανίστες Τάκης και Γιάννης Φίνας.

Το «Τρίφωνο» ερμηνεύει με το δικό του χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο τρόπο τα αγαπημένα τραγούδια από την «Εκδίκηση της Γυφτιάς» και τα «Δήθεν» και η Γεωργία Νταγάκη, ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνης της κρητικής λύρας, παρουσιάζει ερωτικά τραγούδια σε ποίηση Σαπφούς από το δίσκο «Γρήγορα η ώρα πέρασε». Επιμέλεια: Δημήτρης Μπουζάνης και Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης: πιάνο. Γιώργος Διαμαντόπουλος: πλήκτρα - midibass. Μιχάλης Πορφύρης: ηλεκτρικό και ακουστικό βιολοντσέλο. Δημήτρης Χουντής: σαξόφωνο - φλογέρες. Θάνος Μιχαηλίδης: ντραμς. Σωτήρης Καστάνης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα. Ωρα έναρξης: 21:00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ