Σάββατο 28 Γενάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απήργησαν στον «Alapis»

Με 24ωρη απεργία και κλείσιμο των παραγωγικών μονάδων κλιμάκωσαν χτες τη δράση τους οι εργαζόμενοι στον όμιλο ALAPIS (συμφερόντων Λαυρεντιάδη) ενάντια στις εκατοντάδες απολύσεις που μεθοδεύει η εργοδοσία. Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ) κήρυξε 24ωρη απεργία στον όμιλο, στηρίζοντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.

«Θέλουμε δουλειά και τα δικαιώματά μας» δήλωναν οι εργαζόμενοι χτες, από την απεργιακή συγκέντρωση που έγινε στα γραφεία της εταιρείας στη Συγγρού. «Εχω δύο παιδιά, άντρα άνεργο και με βγάλαν σε διαθεσιμότητα μέσω κριτηρίων όπως λένε, μας κοροϊδεύουν, εμείς μένουμε στο δρόμο και ο Λαυρεντιάδης είχε και έχει την υπερκάλυψη των κυβερνήσεων και συνεχίζει να πουλάει και ν' αγοράζει...» τόνιζε εργαζόμενη, καταγράφοντας τα αδιέξοδά τους.

Καθολική ήταν η συμμετοχή στην απεργία και στη Θεσσαλονίκη, έξω από τη φαρμακαποθήκη της εταιρείας στο Βιομηχανικό Πάρκο της Θέρμης. Στο πλευρό τους, στην απεργιακή συγκέντρωση, βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ