Τρίτη 31 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΣΑΠ
«Δεν παίζουμε με τη ζωή μας»

Σε αποχή διαρκείας -αρχής γενομένης από την προγραμματισμένη για αύριο αγωνιστική- μέχρι να αποκτήσουν ασφάλεια (οι ίδιοι και οι οικογένειές τους) προχωρούν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων σε Football League και Football League 2. Η κινητοποίηση τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, γίνεται «σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απόγνωσης».

Η διορία που είχε τεθεί (ως χθες το μεσημέρι) στην εργοδοτική ένωση και διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων, παρήλθε «χωρίς καν να μας δοθούν εγγυήσεις για ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης. Είμαστε απλήρωτοι, είμαστε κι ανασφάλιστοι».

«Ολα τα βάρη πέφτουν πάλι μόνο σε εμάς» επισημαίνει ο ΠΣΑΠ και προσθέτει: «Με την τσέπη μας παίζουν, με τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών και των συζύγων μας δεν αντέχουμε να παίζουν άλλο, με ρίσκο στο οποίο το διακύβευμα είναι όχι πια η επιβίωση μας, αλλά, η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕ ΔΟΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ».

Από την πλευρά της η εργοδοτική ένωση, επιχείρησε να «σπάσει» την αποχή. Επικαλούμενη ζήτημα που είχε ξεκαθαρίσει ότι δε συζητά ο ΠΣΑΠ (μερική ασφάλιση τη μέρα του αγώνα). Αφού η... εξυπνάδα της δεν πέρασε, ανακοίνωσε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι, ως διοργανώτρια αρχή, να αναστείλουμε τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων την 1/2 και 5/2».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ