Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ στα πόδια μεταφέρθηκε χτες το μεσημέρι σε νοσοκομείο της Αθήνας, ένας άνδρας που νωρίτερα είχε πέσει στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο σταθμό του «Αγ. Νικολάου». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 12 πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου μία ώρα μέχρι να τον απεγκλωβίσουν από τις ράγες. Ο άνδρας, φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ είχε η προσπάθεια απεγκλωβισμού μιας οικογένειας - πατέρας, μάνα και το δίχρονο παιδί τους - που είχε αποκλειστεί στα ορεινά της Καρδίτσας - περιοχή Καραβασαρά - και επί τέσσερα 24ωρα δεν είχε επικοινωνήσει με κανένα. Η προσέγγιση στο σημείο εγκλωβισμού ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του μεγάλου ύψους του χιονιού και της συνεχιζόμενης σφοδρής χιονόπτωσης, αλλά μετά από πολύωρη, έντονη προσπάθεια των δυνάμεων της ΕΜΑΚ, η οικογένεια βρέθηκε και όλα τα μέλη της είναι καλά στην υγεία τους.

ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ στις φυλακές Λάρισας αρνούνται να μπουν στα κελιά τους, μετά το μεσημεριανό φαγητό - παραμένουν έξω επί δίωρο - διαμαρτυρόμενοι για τον υπερκορεσμό των φυλακών και, γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Να σημειώσουμε ότι, όπως σε όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας και στις φυλακές της Λάρισας, υπάρχει, κυριολεκτικά, το αδιαχώρητο, καθώς σ' ένα χώρο που κτίστηκε για να «φιλοξενεί» 400 - 450 κρατούμενους, στοιβάζονται 900.

ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αμφισσας αποφυλακίζεται ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ευάγγελος Καλούσης, αφού εξέτισε τα τρία πέμπτα της ποινής του για την εμπλοκή του στο λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ