Κυριακή 12 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΚΑΡΥΔΗ ΑΓΓΕΛΑ
ΚΑΡΥΔΗ ΑΓΓΕΛΑ
ΦΩΤ.

Η οικογένεια του Αρίστου Καμαρινού, τα παιδιά και τα εγγόνια του, ευχαριστούν θερμά όλους τους συντρόφους και φίλους, που απάλυναν με την παρουσία τους το δύσκολο αποχαιρετισμό και τίμησαν τον καπετάνιο - μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού.

Στη μνήμη του, προσφέρουν 400 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ν/Α. Επίσης, αποδίδουν, μέσω της ΚΟΒ Αργυρούπολης, το ποσό των 300 ευρώ, που συγκεντρώθηκε αντί στεφάνων την ημέρα της κηδείας.

* Στη μνήμη του αφοσιωμένου στο ΚΚΕ, μαχητή του σοσιαλισμού, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ, η οικογένεια της Θ. Μελετέα προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της Βόρειας ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, γιου, ΜΗΤΣΟΥ ΧΑΡΟΥ, αγωνιστή αταλάντευτα στρατευμένου στις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι το θάνατό του πριν δύο χρόνια, προσφέρουμε στο Κόμμα 250 ευρώ.

Ελένη Κατροδαύλη, Θοδωρής Χαρός, Κων/να Χαρού

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας θείου και συντρόφου, ΜΗΤΣΟΥ ΧΑΡΟΥ, που λείπει από κοντά μας εδώ και δύο χρόνια, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ, μέσω Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού.

Ολγα - Φεράτ

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, δάσκαλου στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, προσφέρω για την υπερκάλυψη του πλάνου μέσω ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής 250 ευρώ

Ολγα Κολιούση

***

2 ΦΩΤ.

Συμπληρώνονται φέτος εννέα χρόνια από το θάνατο της ΑΓΓΕΛΑΣ και του ΣΤΑΘΗ ΚΑΡΥΔΗ. Στη μνήμη τους, οι κόρες τους και τα εγγόνια τους προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσόν των 50 ευρώ, μέσω της Βόρειας ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ