Κυριακή 12 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές

-- Η οικογένεια Θωμόπουλου Βασίλη πρόσφερε για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 450 ευρώ, μέσω ΚΟ ΔΕΗ της ΝΕ Βιομηχανίας.

-- Ο σ. Ανδρέου Μάριος, μέλος του ΑΚΕΛ, από το Κάρντιφ της Αγγλίας, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών.

-- Ο σ. Αμπελιώτης Παύλος, παλαίμαχος ναυτεργάτης, στέλεχος της θρυλικής ΟΕΝΟ, από το Κάρντιφ Αγγλίας, προσφέρει 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών.

-- Στη μνήμη των ΚΑΤΙΝΑΣ και ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, τα παιδιά τους Πάνος - Ζωή και οι εγγονές Κατερίνα και Δανάη προσφέρουν 1.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βύρωνα.

-- Στη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων του τιμημένου ΚΚΕ, καθώς και στη μνήμη των γονιών μας, αδερφών και συγγενών θυμάτων στον τιτάνιο αγώνα του λαού μας: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗ που εκτελέστηκε 7.9.1949 στην Αίγινα, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ με 18 χρόνια φυλακή, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΘΑΝΑΣΗ που δολοφονήθηκαν 16 Ιουνίου 1946, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που πέθανε στην Τασκένδη και τάφηκε στη γενέτειρά του, ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, Β' γραμματέα του ΑΚΕ, του δολοφονημένου ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, της χιλιοβασανισμένης ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑΣ, του ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δευτεροετή φοιτητή της Ιατρικής που δολοφονήθηκε, ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ μαχητή του ΔΣΕ που σκοτώθηκε, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑ, μαχητών του ΔΣΕ, και ΧΑΡΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με 18 χρόνια φυλακές και εξορίες, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΝΟ Ημαθίας, 1.000 ευρώ.

Στέλλα Χαραμή - Παπαδοπούλου

Διονύσης Παπαδόπουλος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ