Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία πραγματοποίησε, χτες, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Τρικάλων, αντιδρώντας, άμεσα, στην αποστολή ειδοποιητηρίων σε Τρικαλινούς που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της λεγόμενης «ειδικής εισφοράς κοινωνικής αλληλεγγύης», που εμπεριέχουν την απειλή για κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων.

Στη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της Επιτροπής με εκπροσώπους της Εφορίας, αφού απαίτησαν να σταματήσουν, αμέσως να στέλνονται αυτά τα εκβιαστικά - τρομοκρατικά ειδοποιητήρια, επεσήμαναν ότι πιθανός στόχος αυτής της μεθόδευσης είναι να εκβιάσουν πολλά λαϊκά νοικοκυριά - ανεξάρτητα από την πλήρη διαφωνία τους για το χαράτσι και την αγανάκτησή τους - να δανειστούν, ή να κόψουν από άλλες ανάγκες για να το πληρώσουν, μπροστά μάλιστα στην απειλή της κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων.

Η απάντηση που δόθηκε από τους αρμοδίους είναι, ότι είναι υποχρέωση της Εφορίας να τηρήσει το νόμο και ότι, τις επόμενες μέρες θα λάβουν τέτοια ειδοποιητήρια 10.000 οφειλέτες στα Τρίκαλα!

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Τρικάλων, σημειώνει: «Το ΠΑ.ΜΕ., η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, καλούν τους Τρικαλινούς εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους να μην υποκύψουν σ' αυτούς τους ωμούς εκβιασμούς της Κυβέρνησης και των εισπρακτικών της μηχανισμών.

Να συμπαραταχθούν με τις Λαϊκές Συσπειρώσεις, τις Λαϊκές Επιτροπές που έχουν στηθεί σε κάθε γειτονιά, να πυκνώσουμε τις γραμμές του αγώνα, με ακόμα πιο μαζικές, πιο δυναμικές κινητοποιήσεις για την κατάργηση των χαρατσιών για την ανατροπή της Κυβέρνησης που τα επιβάλει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ