Σάββατο 25 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Τίμησαν την ΕΠΟΝ

Εκδήλωση για τα 69 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, οργάνωσε, προχτές, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Η εκδήλωση άνοιξε με αντιστασιακά τραγούδια από την χορωδία του παραρτήματος κι ακολούθησε παρουσίαση δρώμενων για την ΕΠΟΝ από μέλη της ΚΝΕ. Εκ μέρους της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ παραβρέθηκε ο Θ. Σερδένης και από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, ο Β. Τσερβούλης.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Τηλ. Καλόγηρος, πρόεδρος του παραρτήματος Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό της ίδρυσης και στην αγωνιστική δράση της ΕΠΟΝ, στάθηκε, ιδιαίτερα, στη σημερινή επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού που συνοδεύεται από χυδαίο αντικομουνισμό κι επιμένει στην παραχάραξη της Ιστορίας και, καταλήγοντας, τόνισε: Οι αντιστασιακοί της Ελλάδας είμαστε με το ΚΚΕ, που ήταν ο μπροστάρης, ο νους και η ψυχή της Εθνικής Αντίστασης. Είμαστε με το ΚΚΕ γιατί, στη σάπια πολιτική σκηνή της χώρας μας, αυτό είναι, σήμερα, το μόνο γερό σανίδι που απόμεινε, όπου, με σιγουριά και εμπιστοσύνη, μπορεί ν' ακουμπάει και να στηρίζει τις ελπίδες του, ο πάντα αδικημένος και πάντα προδομένος λαός μας.

* Εκδήλωση - συνεστίαση για τα 69 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ διοργανώνουν, σήμερα Σάββατο, 25 Φλεβάρη, στις 8 το βράδυ στο κέντρο «Αύρα», (Αναβρος), το παράρτημα Βόλου - Νέας Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και το ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ