Πέμπτη 1 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ποικιλόμορφες εκδηλώσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Εκδηλώσεις με τίτλο «Ναι στον αθλητισμό. Ναι στη Ζωή. ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά», διοργανώνει το παράρτημα Κέρκυρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), με επίσημο προσκεκλημένο τον ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκο. Σήμερα Πέμπτη, στις 11.30 π.μ., στο Δημοτικό θέατρο, γίνεται τιμητική εκδήλωση για τον ολυμπιονίκη, με ομιλία του ίδιου και επίδειξη γυμναστικών προγραμμάτων από τον Γυμναστικό Ομιλο Κέρκυρας (ΓΟΚ). Η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί στο Γυμνάσιο - Λύκειο Λευκίμμης, αύριο Παρασκευή, στις 9 π.μ.

Παράλληλα, αύριο, Παρασκευή, στις 11.00 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο, γίνεται επιμορφωτικό σεμινάριο για καθηγητές Φυσικής Αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα «η γυμναστική στην Α'βάθμια Εκπαίδευση» και εισηγητές τους: Αναστασία Δόντη, προπονήτρια εθνικής ενοργάνου, Δημοσθένη Ταμπάκο, ολυμπιονίκη, και Μαρία Γεωργάτου, Κερκυραία ολυμπιονίκη.

Επίσης αύριο, στις 7 μ.μ., στο Επιμελητήριο Κέρκυρας γίνεται εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του αθλητισμού στην πρόληψη κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών». Ομιλητές οι: Δημοσθένης Ταμπάκος, η Γεωργάτου Μαρία, Ηλίας Μιχαλαρέας (δρ Ψυχολογίας και δρ Κοινωνικής Γεωγραφίας), Ονούφριος Παυλογιάννης (δρ Ιστορίας του Αθλητισμού), Νικόλαος Μόσχος (τεχνικός σύμβουλος ΣΕΓΑΣ) και Νικόλαος Πέρρος (προπονητής και πρόεδρος του ΕΣΥΝ Κέρκυρας).

Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κέρκυρας και συμμετέχουν: η ΠΕΠΦΑ Κέρκυρας (Γυμναστές), ο ΓΟΚ, η ενωση συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), η Πανελλήνια ενωση Νοσοκομειακών Ψυχολόγων (ΠΕΝΟΨΥ), η επιτροπή εργαζομένων στο «18 ΑΝΩ».

Αλλες εκδηλώσεις
  • Η Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου διοργανώνει εκδήλωση ενάντια στο επικίνδυνο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά, το Σάββατο 3 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σάμου. Θα μιλήσει η Αργυρώ Στεφανάκη - Μαυρατζώτου, γιατρός και περιφερειακή σύμβουλος, θ' ακολουθήσει μουσική από τα συγκροτήματα «Bootleg» και Blind True».
  • Η ΕΛΜΕ Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση για το πρόβλημα των ναρκωτικών την Τετάρτη 7 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στο 1ο Εσπερινό ΓΕΛ (κτίριο «Ιωνιδείου», πλατεία Κοραή, ισόγειο, είσοδος Σωτήρου Kιός). Ομιλητές: Ο Ηλίας Μιχαλαρέας, διδάκτορας Ψυχολογίας και Κοινωνικής Γεωγραφίας και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και ο Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος της ΝΕΤ, μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ