Παρασκευή 2 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Κάλεσμα αγωνιστικής συσπείρωσης

Στην πρώτη του Γενική Συνέλευση προχωρά τη Δευτέρα 5 του Μάρτη ο νέος Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών & Εμπόρων στο Δήμο Αθήνας, ενώ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 του Μάρτη. Το νέο συνδικαλιστικό όργανο αποτελεί μια προσπάθεια να βρουν βήμα έκφρασης και αγώνα οι χιλιάδες μικροί έμποροι της Αθήνας, τα συμφέροντα των οποίων συνθλίβονται κάτω από τις «προτεραιότητες» των μεγαλεμπόρων της πόλης και των ...συναφών συμφερόντων.

«Η επιλογή μας είναι μία και μοναδική: Συσπείρωση - Δυνάμωμα του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών & Εμπόρων στο Δήμο Αθήνας. Αγωνιστικά, ανυπότακτα με την ΠΑΣΕΒΕ. Οργανώνουμε την πάλη μας μαζί με το ΠΑΜΕ για την ανατροπή της πολιτικής που μας οδηγεί στην καταστροφή», τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, με την οποία δίνεται και το στίγμα της παρέμβασής του.

Ο Σύλλογος υπογραμμίζει επίσης τις σοβαρές ευθύνες των ηγεσιών ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ και πολύ περισσότερο του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, «για την απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος, για το ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολουμένων και μικρών εμπόρων είναι ανοργάνωτοι - ασυνδικάλιστοι, έρμαια των ορέξεων των μεγαλεμπόρων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ