Σάββατο 10 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποίηση στη Λάρισα

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΤΕΒΕ-ΤΣΑ, Δημοσίου, ΤΑΕ, πραγματοποιούν, την Πέμπτη 15 Μάρτη, στις 10 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία προς το ΙΚΑ.

Με την κινητοποίηση απαντούν αγωνιστικά στην επίθεση της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, μεγάλου κεφαλαίου, ΕΕ και τρόικας και στην Κοινωνική Ασφάλιση. Καταγγέλλουν την διαχρονική καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, που τα οδηγεί προς τη διάλυση, το σφαγιασμό των συντάξεων, (επικουρικών και κύριων), αλλά και των παροχών στους ασφαλισμένους, την αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στη φαρμακευτική δαπάνη, στην εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Οι διοργανωτές της κινητοποίησης καλούν όλους τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους να μην ανέχονται άλλο τα κόμματα της μαύρης συγκυβέρνησης. Να οργανωθούν στα σωματεία τους και να μπουν στο αγώνα για να ανατρέψουν τη βάρβαρη πολιτική και τις δυνάμεις που την εφαρμόζουν, ή τη στηρίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ