Σάββατο 17 Μάρτη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Μύλος για την αναβολή

«Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν» και με αφορμή τον ημιτελικό Ολυμπιακού - ΟΦΗ. Και δυστυχώς σε αυτά που μένουν ίδια συμπεριλαμβάνονται (επίσημες ή ανεπίσημες) ανεύθυνες και επικίνδυνες συμπεριφορές που - με μοναδικό κριτήριο την εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων - δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το ήδη πολύ τεταμένο κλίμα, λίγο πριν από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - που είχε αντιδράσει έντονα στην απόφαση αναβολής - χτες με επιστολή της (όπου γίνεται λόγος για «τουλάχιστον εξεζητημένη απόφαση»), ζήτησε επαναφορά της αρχικά ορισμένης ημερομηνίας του ημιτελικού. Αφού «πλέον δε συντρέχουν οι λόγοι στους οποίους στηρίχτηκε η απόφαση».

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η επιτροπή κυπέλλου (ξανα)όρισε τον ημιτελικό για τις 21/3 (19.00). Επίσης, επανέφερε ως ώρα έναρξης του έτερου ημιτελικού, Ατρομήτου - Αστέρα Τρίπολης, τις 16.30 (αντί 19.00).

Την... επιστροφή στο μέλλον ακολούθησε (διά της γνωστής μεθόδου των διαρροών) αντίδραση του Ολυμπιακού.

Αργότερα, ήταν η σειρά της ομοσπονδίας να τοποθετηθεί, μ' επίσημη ανακοίνωση, απαντώντας σε ΜΜΕ που την κάλεσαν να απολογηθεί για την απόφασή της όπου παραδέχεται πως η «προεξόφληση, με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αποδείχτηκε λάθος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ