Τρίτη 20 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Περιοδείες του ΠΑΜΕ στις σχολές

Περιοδείες συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και στελεχών του ΠΑΜΕ θα γίνουν τις επόμενες μέρες, σε ΤΕΙ και πανεπιστήμια, ώστε να συζητηθεί η απάντηση και η οργάνωση της πάλης ενάντια στην επίθεση που εξαπολύεται στη νεολαία των λαϊκών στρωμάτων.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 10 το πρωί θα γίνει περιοδεία στο τμήμα Ηλεκτρονικής της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας, από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) νομού Αττικής. Επίσης, σήμερα στις 11, θα γίνουν περιοδείες στη Φυσικομαθητική σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας, από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και την ίδια ώρα, στην ΑΣΟΕΕ, από τη Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού του ΠΑΜΕ.

Αύριο θα γίνουν περιοδείες, στις 10 το πρωί, από το κλαδικό συνδικάτο Ενέργειας στο τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας και από το ΣΕΤΗΠ στην Πληροφορική της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας. Στις 11, αύριο, θα γίνει περιοδεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, στην Πάντειο. Την Πέμπτη εκπρόσωπος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής θα περιοδεύσει στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της ΣΔΟ του ΤΕΙ Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ