Πέμπτη 22 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δε συμμετέχουν οι αντιστασιακοί την 25η Μάρτη

Οι αντιστασιακοί αγωνιστές και οι φίλοι της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ δεν παίρνουν μέρος στις επίσημες εκδηλώσεις για την 25η του Μάρτη, σύμφωνα με απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), με την οποία καταγγέλλεται η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. και ΕΕ για τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές, ενώ καλούνται οι αγωνιστές να συστρατευθούν αγωνιστικά με το ταξικό κίνημα και στις εκλογές να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Τα παραπάνω υπενθυμίζει με ενημερωτικό σημείωμα για τις εργασίες της Β' Συνόδου του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή των μελών του απ' όλη την Ελλάδα, στις αρχές Μάρτη (3.3.2012). Το κύριο βάρος, σημειώνεται, πέφτει στη μεγαλύτερη συμμετοχή μας στους αγώνες για την ανατροπή του σημερινού καθεστώτος που σπρώχνει τους εργαζόμενους της χώρας μας στην οικονομική χρεοκοπία και καταδικάζει το λαό στην πείνα και την εξαθλίωση.

Οσον αφορά την 25η του Μάρτη, στη σχετική ανακοίνωση- απόφαση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τονίζεται χαρακτηριστικά:

«...Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και τα παραρτήματά μας σε όλη τη χώρα, οι αγωνιστές και οι φίλοι της Εθνικής Αντίστασης, σ' αυτές τις συνθήκες, δεν παίρνουμε μέρος στις εκδηλώσεις που οργανώνονται, στο όνομα του γιορτασμού της Εθνικής Επετείου, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση... Αντίθετα, καλούμε τους αγωνιστές, φίλους και απογόνους της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τιμώντας πραγματικά αγωνιστικά την Επέτειο της 25ης Μάρτη, να συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση και στους καθημερινούς αγώνες με το ταξικό κίνημα και το ΚΚΕ για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής. Επίσης, στις εκλογές που έρχονται να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ για να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ