Σάββατο 24 Μάρτη 2012 - Κυριακή 25 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα Σάββατο
  • Οι ΟΒ Ιστορίας - Εθνολογίας, Φιλολογίας, Παρευξείνιων Σπουδών της Οργάνωσης ΑΕΙ Ροδόπης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Το πραγματικό νόημα της επανάστασης του 1821 σήμερα», στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. Ομιλητής ο Αργύρης Μπαλέρμπας, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ροδόπης της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Καβάλας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στις 6 μ.μ., στην «παλιά βιβλιοθήκη». Ομιλητής ο Μπάμπης Τσιμπόγλου, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.
Τρίτη 27 Μάρτη
  • Η ΟΒ Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες», στις 12 το μεσημέρι, αίθουσα Τ13. Ομιλήτρια η Φωτεινή Τσιούνη, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.
  • Οι OB Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού, Πληροφορικής της Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση του «Που είναι η μάνα σου μωρή;» της Δήμητρας Πέτρουλα, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο 4 του Φυσικού. Ομιλήτρια η Ξένια Λευτάκη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ