Πέμπτη 29 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις - συζητήσεις από φορείς για το πρόβλημα των ναρκωτικών. Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω:

  • Οι Αθλητικοί Σύλλογοι ΑΦΟΑΝ και «Κώστας Βάρναλης» της Ανω Νεάπολης Νίκαιας και το παράρτημα του ΕΣΥΝ στον Πειραιά πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - Οχι στο νομοσχέδιο "Κώδικας Ναρκωτικών"», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου Γυμνασίου Νίκαιας (Κ. Παλαμά και Αγγ. Σικελιανού, Ανω Νεάπολη). Ομιλητής Κατηφές Παναγιώτης, κοινωνιολόγος, γραμματέας του ΕΣΥΝ.
  • Το Παράρτημα Πάτρας του ΕΣΥΝ και το ΜΑΣ διοργανώνουν σύσκεψη, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Α/Α στο κτίριο της Πρυτανείας. Ομιλήτριες: Με θέμα «Τοξικοεξάρτηση - Ιδεολογικές προσεγγίσεις» η Γ. Ροδοπούλου, Δρ. Ιατρικής, γενική γραμματέας ΕΣΥΝ Πάτρας και με θέμα «Νομοσχέδιο "Κώδικας Ναρκωτικών"» η Μ. Λαγδά, μέλος ΕΣΥΝ Πάτρας.
  • Το παράρτημα Θεσσαλονίκης του ΕΣΥΝ, οι Λαϊκές Επιτροπές Πολίχνης - Μετεώρων και εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ από τη Γ' ΕΛΜΕ διοργανώνουν εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο δημοτικό αμφιθέατρο «Ελλη Παπαπαναγιώτου». Ομιλητές: Παναγιώτης Γεωργάκας, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΕΣΥΝ, Ηλίας Κονδύλης, πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του ΕΣΥΝ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ