Παρασκευή 13 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ο «Κράμερ» και οι «Αθλιοι»

Το κλασικό μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκό «Οι άθλιοι» μεταφέρεται για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη από τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Μπιλ Ογκαστ. Η ταινία θα προβληθεί απόψε στις 21.00 από το MEGA.

Αποτύπωση της εποχής, με τον Τζέφρι Ρας στο ρόλο του αστυνομικού επιθεωρητή Ιαβέρη που καταδιώκει τον Γιάννη Αγιάννη επειδή κάποτε έκλεψε ένα καρβέλι ψωμί. Τοιχογραφία μιας ολόκληρης εποχής, αλλά και ένα έπος για τη σημασία της ηθικής και της δικαιοσύνης, το έργο του Ουγκό δε χάνει τίποτα από την αξία του όσα χρόνια κι αν περάσουν. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Τζέφρι Ρας, Ούμα Θέρμαν, Κλερ Ντέινς, Πίτερ Βον.

Στις 23.40 σπ' το MEGA θα προβληθεί το κοινωνικό δράμα «Κράμερ εναντίον Κράμερ», σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Μπέντον.

Ο Κράμερ είναι ένας πετυχημένος διαφημιστής, που παραμελεί την όμορφη γυναίκα του. Ετσι, ύστερα από επτά χρόνια γάμου, η κυρία Κράμερ αποφασίζει να βρει μόνη της το δρόμο της, μακριά από την «αδιαφορία» του συζύγου της, αλλά και μακριά από τις σκοτούρες του εξάχρονου γιου τους Μπίλι, που τον αφήνει υπό την κηδεμονία του πατέρα του. Ετσι, ο Κράμερ αναγκάζεται να μοιράσει το χρόνο του ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τη φροντίδα του γιου του. Ολα αλλάζουν μέχρι τη στιγμή που επιστρέφει η γυναίκα του... Παίζουν: Ντάστιν Χόφμαν, Τζάστιν Χένρι, Μέριλ Στριπ, Τζέιν Αλεξάντερ, Χάουαρντ Νταφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ