Τετάρτη 18 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ:Συνολικά 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα σε διάφορα σημεία των Εθνικών Οδικών Δικτύων, από την περασμένη Δευτέρα 11 Απρίλη μέχρι προχτές. Πιο συγκεκριμένα, από 11 - 16 Απρίλη έγιναν 188 τροχαία (έναντι 217 του 2011) με σύνολο παθόντων 262 έναντι 279 της αντίστοιχης περσινής περιόδου. 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν βαριά και 228 ελαφρύτερα.

ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για την ασφάλειά τους επικαλούνται έξι δικαστικές ενώσεις και με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου περιουσιακής κατάστασης Ε. Αργύρη ζητούν να εξαιρεθούν από τη δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» τους για λόγους ασφαλείας. Στην επιστολή τους, οι δικαστικές ενώσεις εκφράζουν την ανησυχία τους για τη ανάρτηση έστω και μία φορά των προσωπικών τους στοιχείων που αφορούν, μεταξύ άλλων, την ταυτότητα, τις διευθύνσεις ή ακόμη και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, γιατί όπως υποστηρίζουν δημιουργείται κίνδυνος για τη ασφάλεια τη δική τους, αλλά και των υπολοίπων μελών της οικογένειάς τους.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ έχουν ξεκινήσει από τις 8 Απρίλη οι Γεράσιμος Τσάκαλος, Παναγιώτης Αργυρού και Χρήστος Τσάκαλος, μέλη (όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει) της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με αίτημα την οριστική μεταγωγή των Γ. Τσάκαλου και Π. Αργυρού από τις φυλακές του Δομοκού λόγω των συνθηκών κράτησης όπως οι ίδιοι είχαν καταγγείλει στο πρόσφατο παρελθόν με εξευτελισμό της προσωπικότητάς τους από δεσμοφύλακες. Σύμφωνα με τον συνήγορό τους Φρ. Ραγκούση «η επιτροπή για την διερεύνηση των καταγγελιών ήταν προσχηματική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ