Κυριακή 22 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα

Αποψη από μαζικούς σχολικούς αγώνες μεταξύ μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου
Αποψη από μαζικούς σχολικούς αγώνες μεταξύ μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου
Σύμφωνα με το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας - στο οποίο Μ. Πέμπτη δεν έχουν αναρτηθεί έστω οι πρωταθλητές των 11 κατηγοριών - πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα στο ξενοδοχείο Athos Palace στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Στο 24ο Ατομικό Πρωτάθλημα συμμετείχαν 681 μαθητές και μαθήτριες απ' όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και στο 10ο Ομαδικό 51 ομάδες Σχολείων με 4μελή σύνθεση και 2 αναπληρωματικούς παίκτες. Ο συνολικός αριθμός όσων συμμετείχαν στη διοργάνωση (παίκτες, γονείς, συνοδοί και προπονητές) έφθασε τους 1.520.

Από το site της ΕΣΟ, προσπαθούμε σε άλλα sites να βρούμε αποτελέσματα: Συναντάμε το site του Ηλία Οικονομόπουλου «Σκάκι στα σχολεία», σίγουροι ότι θα βρούμε αποτελέσματα. Τίποτα. Στη συνέχεια συναντάμε το site «Σκάκι στα Δυτικά».

Εκεί δεν βρήκαμε αποτελέσματα, αλλά πολλά άλλα ενδιαφέροντα, μερικά από τα οποία είναι:... «Κατ' αρχήν η επιλογή της τοποθεσίας. Καλλιθέα Χαλκιδικής. Περιοχή που εξυπηρετεί ούτε το 10% των συμμετεχόντων. Ηταν δύσκολο να επιλεγεί μια περιοχή πιο κοντά στην Αθήνα; Ηταν δύσκολο να επιλεγεί η Χαλκίδα με τα πολλά ξενοδοχεία και την εγγύηση της ΕΣΟ; Περιοχή που πέρσι, κατά κοινή ομολογία, εξυπηρέτησε πολύ το σύνολο αθλητών και συνοδών;

Ας δούμε και τη συμπληρωματική προκήρυξη. Μια από τα ίδια. Γιατί κύριοι, πάλι για πολλοστή φορά, υποχρεωτική διαμονή στα ξενοδοχεία; Πότε θα αλλάξει αυτό επιτέλους που μοναδικό σκοπό έχει να κερδίσουν οι ξενοδόχοι σε μια νεκρή περίοδο για αυτούς; Γιατί οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής να μην μπορούν να μείνουν στα εξοχικά ή στα σπίτια τους; Πότε θα ανακουφίσετε λίγο τον κόσμο του αθλήματος από παράλογα έξοδα που του επιβάλετε με το ζόρι;...». Τη συνέχεια και 17 ακόμα καυτά σχόλια στο site «Σκάκι στα Δυτικά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ