Πέμπτη 19 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ προκάλεσαν χτες οι ισχυροί άνεμοι στην Αττική, καθώς πολλές πινακίδες και δέντρα έπεσαν στο οδόστρωμα. Συνεργεία της Πυροσβεστικής βρέθηκαν από πολύ νωρίς στους δρόμους καθώς δεν ήταν λίγες οι κλήσεις στο Σώμα για κοπές δέντρων και απομάκρυνση αντικειμένων. Ειδικότερα, μέχρι αργά χτες το βράδυ, παρέμειναν τα συνεργεία στους δρόμους καθώς το «199» είχε δεχτεί περισσότερες από 210 κλήσεις.

ΛΗΣΤΕΙΑ με πυροβολισμό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2 χτες τα ξημερώματα στο Γαλάτσι. Δύο άγνωστοι, που κρατούσαν όπλα, μπήκαν σε μπαρ της περιοχής και ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους. Εκτός από τα χρήματα του ταμείου, οι ένοπλοι αφαίρεσαν τα λεφτά από τους πελάτες, ενώ πήραν μαζί τους και όσα κινητά τηλέφωνα βρήκαν. Ενας από τους δύο ληστές, κατά τη διαφυγή τους, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια της χώρας για οκτώ ημέρες λόγω των εκλογών και συγκεκριμένα από 2 μέχρι 9 Μάη 2012, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα θα ανασταλούν και οι διενέργειες όλων των πλειστηριασμών. Πάντως, το Πρωτοδικείο Αθήνας θα παραμείνει κλειστό επιπλέον δύο ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 11 Μάη. Παράλληλα, οι ποινικές δίκες που θα αρχίσουν στο ακροατήριο πριν από τις 2 Μάη 2012 και δε θα περαιωθούν την ίδια ημέρα, θα συνεχιστούν και μετά την 2ηΜάη 2012. Σχετική εγκύκλιο απέστειλε χτες το υπουργείο Δικαιοσύνης στους προέδρους των τριών μεγάλων δικαστηρίων (Συμβούλιο Επικρατείας, Αρειο Πάγο και Ελεγκτικό Συνέδριο), τους διευθύνοντες τα δικαστήρια της χώρας, τους δικηγορικούς και συμβολαιογραφικούς συλλόγους, καθώς και στους συλλόγους δικαστικών επιμελητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ