Πέμπτη 19 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Νέα αναβολή

Το επιχειρηματικό... θέατρο του παραλόγου στις πλάτες του Παναθηναϊκού καλά κρατεί. Χτες το σίριαλ είχε ένα ακόμη επεισόδιο. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτε μέσω κάποιου αντιπροσώπου, κι έτσι στη συνεδρίαση δε συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, απλώς ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 8 Μαΐου.

Σε αυτή την επαναληπτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλούνται όλοι οι μέτοχοι να δώσουν το «παρών» προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να συγκροτηθεί νέο ΔΣ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε σύντομη τοποθέτηση που έκανε μετά το τέλος της συνεδρίασης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν δεν υπάρξει λύση και στις 8 Μαΐου, τότε πτωχεύουμε».

Αφορμή για την ομόφωνη απόφαση να πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση αποτέλεσε ένα εξώδικο που απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χθες στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Σε αυτό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλούσε τον κ. Βγενόπουλο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να πραγματοποιήσει έλεγχο στην ΓΗΠΕΛ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ