Παρασκευή 27 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μεταφέρθηκε χτες ο κρατούμενος απεργός πείνας Π. Αργυρού λόγω προβλημάτων υγείας. Μαζί με τον Γ. Τσάκαλο (έχουν δηλώσει ότι είναι μέλη της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς») έχουν ξεκινήσει την απεργία πείνας εδώ και 20 μέρες με αίτημα τη μεταγωγή τους από τις φυλακές Δομοκού λόγω των συνθηκών κράτησης με προσβολή της αξιοπρέπειάς τους. Επίσης, στο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο κρατούμενος απεργός πείνας (από 6/4) με άλλα αιτήματα, Κ. Σακκάς που κατηγορείται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση. Απεργία πείνας ξεκίνησε από χτες και ο Γ. Νικολόπουλος, μέλος (όπως έχει δηλώσει) της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης, σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο απεργούς. Οι άλλοι είναι ο Χρ. Τσάκαλος και ο Δ. Μπολάνο που στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου δε βρίσκονταν στην αίθουσα.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Αντισυνταγματικές πρότεινε να κριθούν οι διατάξεις του Ν. 3260/2004 (νόμος Παυλόπουλου) κατά τη χτεσινή Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, ο Ι. Τέντες. Οι διατάξεις αυτές προβλέπουν να γίνεται χωρίς αποζημίωση, η πρόωρη λήξη των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου γενικών διευθυντών, διευθυντών και προϊσταμένων, οι οποίοι απασχολούνται στο Δημόσιο και τα νομικά πρόσωπα.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ μηχανισμός που δεν εξερράγη εντοπίστηκε κάτω από το αυτοκίνητο ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Αλικαρνασσού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ