Δευτέρα 7 Μάη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Διεκδικεί ρόλο καταλύτη στο πολιτικό σκηνικό

Υπονόησε ότι βρίσκεται σε επαφή με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για συνεργασία

Την πρόθεσή του να πάρει μέρος σε μια κυβέρνηση «εθνικού σκοπού» εξέφρασε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος. Οπως είπε, το κόμμα του έχει καταθέσει «την κυβερνητική του πρόταση» και κάλεσε όλους να δουν τις προτάσεις του και να τις στηρίξουν.

Υπενθυμίζεται ότι το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πέρα από την κούφια αντιμνημονιακή ρητορική, κινείται στην ίδια ρότα με τα όσα έχουν συναποφασίσει και δρομολογήσει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και η τρόικα, όπως η «απενεχοποίηση της επιχειρηματικότητας», η μείωση των εργοδοτικών εισφορών και του λεγόμενου «μη μισθολογικού κόστους» και την κατάργηση δημόσιων οργανισμών δηλαδή τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Ο Π. Καμμένος είπε ότι δε θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι συμφωνούν στη θέση για το «επαχθές δημόσιο χρέος» αλλά διαφωνούν σε «εθνικά θέματα» όπως το σκοπιανό και τα ελληνοτουρκικά, καθώς και στο θέμα των μεταναστών. Δηλώνοντας «παρών» στα σενάρια αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού, έκανε λόγο για βουλευτές (προφανώς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) που ήδη εκλέγονται και έχουν άλλη θέση από αυτήν της ηγεσίας των κομμάτων τους, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ