Πέμπτη 10 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Πίστη αλλά ... και ανησυχίες Σάντος

Σε δηλώσεις του («novasports.gr») χτες ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την πίστη του πως η εθνική ομάδα δεν πάει μόνο για τη συμμετοχή στο EURO 2012, αλλά «να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται». Πρώτος στόχος η - εφικτή για τον Πορτογάλο εκλέκτορα - πρόκριση στη δεύτερη φάση.

Ο Σάντος εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση των παιχτών, λόγω του φορτωμένου προγράμματος, και έβγαλε στη σέντρα τους παράγοντες: «Εγώ θα ήθελα να μην παίζουν καν play offs. Γιατί αναγκάζονται σε μικρό διάστημα να κάνουν έξι αγώνες. Δεν υπάρχει χρόνος ξεκούρασης. Μιλάμε για παίκτες που μετά από μια κοπιαστική σεζόν που αναγκάζονται να παίξουν άλλα έξι σε διάστημα δύο βδομάδων. Αλλαξα όλον τον προγραμματισμό μου. Θα ξεκινήσουμε στις 23 του μηνός την προετοιμασία και με παίκτες που θα έχουν έρθει κατευθείαν από τον αγώνα. Κι αυτό συνέβη, γιατί δεν υπήρξε δέουσα προσοχή γι' αυτά τα πράγματα. Θα έπρεπε τα play off να τελειώσουν στις 16 του μηνός το αργότερο. Αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει, οι τηλεοράσεις και το πώς αυτές θέλουν να βγαίνει το προϊόν είναι πιο σημαντικές από την Εθνική ομάδα. Το 25% των προπονήσεων που είχα φτιάξει για την Αυστρία πήγαν στον κάδο»...

Γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, ότι έχει καταλήξει στους 16 που θα στελεχώσουν την αποστολή και «υπάρχουν άλλες 6 - 7 θέσεις ανοιχτές. Οσο για τη σύνθεση της αποστολής θα βασίζεται σε διαφορετικά κριτήρια». Εκτός από τα αγωνιστικά θα μετρήσουν και άλλα όπως η εμπειρία και οι ηγετικές ικανότητες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ