Πέμπτη 10 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ
Αναχώρηση σε διαφορετικό κλίμα

Η δήλωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ότι το «φετινό φάιναλ φορ θα είναι το τελευταίο του με τον Παναθηναϊκό» και η προεδρική παρουσία του Π. Αγγελόπουλου στην αποστολή του Ολυμπιακού έκανε «πράσινους» και «κόκκινους» να πετάξουν χτες για την Κωνσταντινούπολη εκτός από διαφορετική ώρα και με διαφορετικά συναισθήματα. Στο «τριφύλλι» η ατάκα του Σέρβου τεχνικού τάραξε τα νερά, αν και κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ήταν ένα ακόμη κόλπο του Ζοτς προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το πάθος των παικτών του ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα λίγη ώρα αργότερα το κλίμα στον Ολυμπιακό ήταν σαφώς πιο χαλαρό, αφού η ομάδα αναχώρησε με μόνες σκέψεις που είχαν να κάνουν με τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε μεταξύ άλλων «το να πούμε αν είμαστε έτοιμοι ή όχι είναι πολύ εύκολο. Η ΤΣΣΚΑ μάς έχει κερδίσει δυο φορές. Αυτήν τη φορά θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και να σκοράρουμε περισσότερους πόντους».

Από πλευράς Ολυμπιακού ο Καρλ Χάινς αναφέρθηκε στο δικό του ενθουσιασμό για τη συμμετοχή σε φάιναλ φορ καθώς και στη δυναμική της Μπαρτσελόνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ