Σάββατο 12 Μάη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Προχωρούν ακάθεκτοι στην εκποίηση του Ελληνικού

Η συγκυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στο ξεπούλημα της δημόσιας έκτασης των 6.250 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης του Αγίου Κοσμά και μαζί μιας ακτογραμμής 3,5 χιλιομέτρων, επιλέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις από τους εννιά ομίλους που θα πάρουν μέρος στη δεύτερη φάση του διεθνούς διαγωνισμού.

Στο επόμενο στάδιο θα συνεχίσουν, ο ισραηλινός όμιλος Elbit Imaging (μητρική της Plaza Centers), η Lamda Development (του ομίλου Λάτση), η Qatari Diar (θυγατρική του Qatar Investment Authority) και η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου London & Regional Properties, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι αποκλείστηκαν για διάφορους λόγους.

Στη δεύτερη φάση οι 4 τελικοί υποψήφιοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία για το περιουσιακό στοιχείο και πληροφορίες για τη διαγωνιστική διαδικασία. Επίσης, θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές, μαζί με το επιχειρηματικό τους σχέδιο και υποστηρικτικά στοιχεία για τη χρηματοδότηση της επενδυτικής τους πρότασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ