Τετάρτη 16 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΕΑ
Καμπανάκι για Αρη και ΟΦΗ

Tα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν εδώ και καιρό τις ΠΑΕ Αρης και τον ΟΦΗ φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των δύο ομάδων για χρέη που έχουν προς παίκτες και άλλες ομάδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν μέσα σε 15 μέρες δεν καταφέρουν να πληρώσουν τα χρήματα που οφείλουν, τότε θα τεθεί άμεσος κίνδυνος συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα.

Για τον Αρη, το πρόβλημα είναι με τις απαιτήσεις του Διγενή Λακκώματος από τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Η ομάδα από το Λάκκωμα (από την οποία είχε αποκτηθεί ο Αβραάμ), δικαιούνταν 500.000 ευρώ, με τους «κίτρινους» να έχουν καταβάλει 150.000, ενώ ο Διγενής έχει προσφύγει στο Εφετείο που του επιδίκασε άλλες 175.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ οφείλει 78.000 στους Κασμερίδη και Σταυρακάκη, οι οποίοι δε δέχτηκαν να κάνουν άλλη υπομονή. Παράλληλα, η ΕΕΑ αναφέρει στο αιτιολογικό της και οφειλή προς τον Νατσούρα, αλλά οι Κρητικοί δεν ανησυχούν και υποστηρίζουν ότι έχει ήδη ρυθμιστεί το χρέος και απλά ο δικηγόρος του παίκτη δεν έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ