Πέμπτη 17 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών

Την Κυριακή 20 Μάη πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ), στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, για το κεντρικό ΔΣ του συλλόγου και για ΔΣ τοπικών τμημάτων του.

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ καλεί όλους τους φίλους της να δώσουν με αποφασιστικότητα και την εκλογική μάχη στο ΣΠΜΕ, να ενισχύσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά της. Οι εκλογές, όπως σημειώνει, πραγματοποιούνται σε μια κρίσιμη συγκυρία όπου από τη μία κλιμακώνεται η γενικευμένη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων και από την άλλη η άρχουσα τάξη προσπαθεί να εγκλωβίσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια στις συμπληγάδες της κινδυνολογίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και του εμπορίου ψεύτικης ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτές τις συνθήκες, οι εργαζόμενοι μηχανικοί πρέπει να απαντήσουν στο πραγματικό ερώτημα, «ανάπτυξη για το λαό ή τους μονοπωλιακούς ομίλους;».

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Στην Αθήνα θα γίνει στο Πολυτεχνείο (οδός Πατησίων 42) και στην Περιφέρεια στις ακόλουθες περιοχές: Αγ. Νικόλαο, Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Αμφισσα, Αρτα, Βέροια, Βόλο, Γρεβενά, Δράμα, Εδεσσα, Ζάκυνθο, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κάλυμνο, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Κω, Λαμία, Λάρισα, Λευκάδα, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μυτιλήνη, Νάξο, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πάτρα, Πρέβεζα, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Σέρρες, Σπάρτη, Σύρο, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χαλκίδα, Χανιά, Χίο. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977.595.910, 6977.911.896 και στην ηλ. διεύθυνση http://www.dpk.tee.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ