Τετάρτη 23 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EURO 2012 - EΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
«Καρφιά» Σάντος για τους συλλόγους

Στο Κίτσμπουελ (Αυστρία) - όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία, στην οποία περιλαμβάνονται και δύο φιλικά με Σλοβενία (26/5) και Αρμενία (31/5), ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012 - βρίσκεται από χτες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Φερνάντο Σάντος προβληματίζεται ιδιαίτερα από την κούραση των διεθνών και (για μια ακόμα φορά) δεν έκρυψε τη δυσφορία του: «Θεωρώ πως οι σύλλογοι σκέφτηκαν τα συμφέροντά τους και όχι την Εθνική και πρέπει να το λύσουμε πλέον το θέμα. Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό πρέπει να το χειριστούμε... Πρέπει να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας ξεκούραστους, γιατί είναι πολύ κουρασμένοι. Εγώ ξέρω καλά τους παίκτες μου, έχουν διάθεση ενώ έχουν και κίνητρα σε αυτή τη διοργάνωση. Ξέρω πως χαίρονται όλοι που είναι εδώ και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν σωστή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Πολωνία στις 8 Ιούνη».

Ο Κατσουράνης συμφώνησε με την άποψη του ομοσπονδιακού εκλέκτορα («θα έπρεπε να υπάρχουν άλλες ημερομηνίες»), ενώ επισήμανε πως «η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ