Τετάρτη 23 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Στον... αέρα ο τρίτος τελικός

Στον αέρα παρέμενε μέχρι και χτες η διεξαγωγή του τρίτου τελικού της Α1 ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή στο ΣΕΦ. Αιτία η απόφαση των εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να πραγματοποιήσουν επίσχεση εργασίας, αφού παραμένουν απλήρωτοι για δυο μήνες εξαιτίας της μη εκταμίευσης των δύο εγκεκριμένων δόσεων επιχορήγησης του Σταδίου, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Χτες αντιπροσωπεία των εργαζομένων είχε συνάντηση με τον γγΑ Π. Μπιτσαξή, ωστόσο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που τους έδωσε.

Συγκεκριμένα ο γγΑ υποσχέθηκε προφορικά ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους του ΣΕΦ οι δύο οφειλόμενοι μισθοί τους, κάτι που δεν τους ικανοποίησε και έτσι με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν πως εμμένουν στην απόφασή τους για αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σταδίου.

  • Την 3η θέση της βαθμολογίας κατέλαβε τελικά ο Πανιώνιος που χτες στο 5ο παιχνίδι της σειράς του μικρού τελικού επικράτησε εκτός έδρας του Κολοσσού Ρόδου με 73-63 και έκανε το 3-2 αφήνοντας τέταρτους του Ροδίτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν την καλύτερη πορεία τους μέχρι σήμερα στην Α1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ