Πέμπτη 24 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Βουλιάζει εν μέσω ... σωτήρων

Οι «σωτήρες» μας τελείωσαν, ζήτω οι «σωτήρες». Αν δεν υπήρχε το τραγικό στοιχείο της υπόθεσης για μια ιστορική ομάδα, όπως η ΑΕΚ - και τα όσα τραβάει (και αυτή), συνεπεία της μετατροπής του σωματείου σε επιχείρηση και του αθλήματος σε προϊόν προς πώληση - τότε (και) τα «κιτρινόμαυρα» δρώμενα θα ήταν πλουσιότατο υλικό για φαρσοκωμωδία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδ. Δημητρέλος, κατά την χτεσινή ΓΣ παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, τη δεινή θέση της εταιρείας λέγοντας ότι «σε 5 μέρες πρέπει να πληρωθούν 3,5 εκατ. ευρώ για την αδειοδότηση. Το ταμείο είναι μηδέν!», την ώρα που οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι από τον Ιανουάριο.

Την ίδια στιγμή, οι μέτοχοι της εταιρείας υποδύονται και τους θιγμένους. Π.χ. ο μεγαλομέτοχος Ν. Νοτιάς. Οχι μόνο δεν πληρώνει τα χρέη της εταιρείας και τους εργαζόμενους του αλλά «διαρρέει» μέσω αντιπροσώπου πως είναι και ριγμένος. Γιατί (υποτίθεται) έδινε λεφτά για ταμειακή διευκόλυνση και αυτά (εν αγνοία του!) γίνονταν μετοχές.

Ο Ντ. Νικολαϊδης δήλωσε αδυναμία να επιστρέψει εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου. Και σαν να μη φτάνουν αυτά (και πολλά άλλα) χτες εμφανίστηκε (στην ΓΣ) καινούριος «σωτήρας», ο Στάθης Μπαϊρακτάρης, που όμως η προηγούμενη προσπάθειά του για εμπλοκή στην ΚΑΕ δεν έληξε και με τα καλύτερα σχόλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ