Πέμπτη 24 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μαχαιρώματα στον αγώνα Πεύκης - Περαμαϊκού!

Η δράση των συμμοριών που βρίσκονται (και) στα γήπεδα χτες εμφανίστηκε στον αγώνα μπαράζ (για την άνοδο στη Δ' Εθνική) Πεύκης - Περαμαϊκού. Αποτέλεσμα των σοβαρών επεισοδίων ήταν 4 άτομα να μεταφερθούν μαχαιρωμένα (!...) στον Ευαγγελισμό. Ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αρχή έγινε λίγο πριν τη λήξη του α' ημιχρόνου. Περίπου 10 οπαδοί των φιλοξενουμένων επιτέθηκαν και χτύπησαν σοβαρά θεατή προσκείμενο στους γηπεδούχους (υπήρξε και διακοπή της αναμέτρησης).

Το δεύτερο και σοβαρότερο μέρος εκτυλίχθηκε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης. Ομάδα δεκάδων κουκουλοφόρων εμφανίστηκε στο γήπεδο, οπλισμένη με διαφόρων ειδών πολεμοφόδια. Επιτέθηκαν σε οπαδούς του Περαμαϊκού και ακολούθησε άγρια συμπλοκή. Εντός και εκτός γηπέδου. Με πέτρες, καδρόνια, μολότοφ, καπνογόνα κ.ά. Στις μάχες σώμα με σώμα τραυματίστηκαν από μαχαίρι τα 4 άτομα.

Η εκτίμηση/πεποίθηση που κυριαρχεί είναι ότι και το χτεσινό γεγονός αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα της βεντέτας και των «ραντεβού θανάτου» Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών. Επικαλούνται γεγονότα που προηγήθηκαν - π.χ. επίθεση σε πούλμαν του ΠΑΟ (μπάσκετ), εμπρησμός λεωφορείου του Ολυμπιακού (πόλο) - και το προσχεδιασμένο που δείχνουν π.χ. κάποια από τα αντικείμενα/όπλα. Αλλά και αναφορές παρισταμένων στο γήπεδο. Σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι, στις εξέδρες, ζητούσαν να μάθουν - με όχι ιδιαίτερα φιλικό τόνο - τις ποδοσφαιρικές επιλογές (Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός) των ερωτωμένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ