Πέμπτη 24 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αφαντοι ήταν μέχρι αργά χτες το βράδυ οι δύο ένοπλοι που λήστεψαν υποκατάστημα τράπεζας στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών. Οι δύο άνδρες μπήκαν στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή Κανάρια και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν στα ταμεία. Στη συνέχεια, έσπευσαν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα της τράπεζας αφού είχαν κόψει - πιθανότατα προχτές το βράδυ - τα σίδερα που την ασφάλιζαν. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα, όμως, που είχαν για να ξεφύγουν δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο, κατέβασαν την οδηγό και έφυγαν από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς τους οποίους πυροβόλησαν για να μην τους ακολουθήσουν. Οταν εγκλωβίστηκαν τόσο στην περιοχή Πικροδάφνη και στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Αμφιθέας, πήραν με τη βία δύο ταξί για να εξαφανιστούν, τραυματίζοντας μάλιστα τον έναν οδηγό. Τελικά, μετά από έρευνες σε όλη την Αθήνα, έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν δεσμίδες χαρτονομισμάτων έξω από ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας.

ΕΞΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙνοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου του Βόλου, με μικροβιακή μηνιγγίτιδα. Το παιδί εισήχθη με έντονο κοιλόπονο και πονοκέφαλο, υψηλό πυρετό και εξανθήματα. Μετά από εργαστηριακούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από μικροβιακή μηνιγγίτιδα, ασθένεια η οποία προκλήθηκε πιθανότατα από μηνιγγιτιδόκοκκο. Αμέσως ξεκίνησε ειδική αγωγή και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποχωρήσει ο πυρετός και τα εξανθήματα.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για το ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ξεκινούν από τις 27 Μάη (στην περιφέρεια) και ολοκληρώνονται στις 3 Ιούνη 2012 στην Αττική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ