Παρασκευή 1 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Παρουσίασε Δώνη

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το γεγονός ότι πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ αλλά και ανυπόμονος να αρχίσει τη δουλειά στη νέα του ομάδα εμφανίστηκε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ο Γιώργος Δώνης. Ο Ελληνας τεχνικός χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση να επιλέξει τον «δικέφαλο», τόνισε ότι πλέον είναι πιο ώριμος από ό,τι ήταν όταν πήγε στην ΑΕΚ, ενώ ανέλυσε και το αγωνιστικό πλάνο του.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ηταν εύκολη απόφαση για μένα. Είναι λογικό να θες να σκεφτείς μια πρόταση. Βασικά στοιχεία είναι πως ο Βρύζας μου έδειξε ένα ξεκάθαρο πλάνο. Θέλω να δω τους παίκτες μου και σημαντικό κομμάτι είναι πως πολλές φορές περιμένουν από τον προπονητή να πει τους στόχους του. Θέλω το πλάνο να είναι ξεκάθαρο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ξεκάθαρο πλάνο είναι η εξέλιξη των παικτών. Οχι μόνο των νέων αλλά και σε αυτούς που είναι 35 ετών».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα ο Γιώργος Δώνης επισήμανε: «Πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε την πίεση. Η διαφορά η σημερινή με τότε που είχα πάει στην ΑΕΚ είναι ότι υπήρχε ο ενθουσιασμός. Τώρα είμαι πιο ώριμος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να ζητήσω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ