Κυριακή 3 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές στο ΚΚΕ

Η Ζήλη Σακελαρίδη προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ, μέσω της ΝΕ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης, ώστε με μεγαλύτερο πείσμα και επιμονή το ΚΚΕ να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργούνται για να παραμείνει όρθιο και δυνατό στο λαό.

Ο συν. Αμπελιώτης Παύλος, παλαίμαχος ναυτεργάτης, στέλεχος της θρυλικής ΟΕΝΟ, από το Κάρντιφ της Αγγλίας, προσφέρει 200 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών, και 100 ευρώ για τους ηρωικούς χαλυβουργούς.

***

Προς την ΚΕ του ΚΚΕ

Αγαπητοί σύντροφοι, Ελληνες που κατοικούμε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, φίλοι και υποστηρικτές του ΚΚΕ, συγκεντρώσαμε, συνολικά, το ποσό των 890 δολαρίων Αυστραλίας και το αποστέλλουμε ως ελάχιστη προσφορά στο Κόμμα για τους απολυμένους. Συγκεκριμένα, προσφέρουν τα παρακάτω ποσά, αντίστοιχα, οι: Ε. Κουτσούκος 100 δολάρια, Α. Κελιούρης 60 , Φώτης 100, Τ. Γρηγοριάδου 50, Θ. Γρηγοριάδης 100, Ν. Γλάρος 100, Ν. Φλαμβούρης 70, Γ. Τριανταφυλλίδης 10, Η. Μαυρογιώργης 50, Α. Μαρίνος 50, Δ. Δημόπουλος 100, και Δ. Τσάρνας 100 δολάρια Αυστραλίας.

***

Εκτός από το ΚΚΕ, όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, σαν μηρυκαστικά αναχαράζουν την ψευτιά, την ασχήμια και την απάτη για να παραπλανήσουν το Λαό μας. Είναι μεταμφιεσμένοι εχθροί. Για την ενίσχυση του αγώνα της ενημέρωσης από το ΚΚΕ, ο Γεροδήμος Θανάσης, από Αμυγδαλγιά Δωρίδας, προσφέρει στον «Ριζοσπάστη» 150 δολάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ